b&b kortrijk
PassaDia BB Vakantiewoning Home page NL.
Neem een kijkje via de website, maar aarzel niet ons te contacteren voor verdere info, we staan steeds tot uw dienst. Veroniek, Jo, Arne Floris. PassaDia terug erkend als BB en vakantiewoning door toerisme Vlaanderen. NIEUW TrampolineCentrum opent. in Pottelberg Kortrijk.
Bed Breakfast Toerisme Kortrijk.
BB Dharma is gelegen in een mooie historische straat in t hartje van Kortrijk. De Grote Markt met zijn gezellige terrasjes en mooie winkels liggen vlakbij. 32056 29 36 56. Het 19e eeuws recent gerenoveerd herenhuis is gelegen in een rustige straat in het hartje van Kortrijk, op een boogscheut van het gerechtsgebouw en de leieboorden.
Bed breakfasts in Kortrijk.
De Vlaschaerd: bed and breakfast.
BB Buytenshuys.
Je bevindt je in hartje West-Vlaanderen, op het snijpunt van de toeristische regios Westhoek, Brugse Ommeland en Leiestreek. Je start bij ons je dag met een heerlijk streekontbijt en een buitengewoon uitzicht op het mooie landschap rond de BB. Een uitstapje plannen?
Logeren in Kortrijk Belgiƫ 8 logeeradressen voor goedkope overnachtingen in Kortrijk.
AZ Groeninge Campus Sint-Niklaas, 8500 Kortrijk, Houtmarkt 33. AZ Groeninge Campus Maria's' Voorzienigheid, 8500 Kortrijk, Loofstraat 43. AZ Groeninge Campus O.-L Vrouw, 8500 Kortrijk, Reepkaai 4. Gezondheidszorg Heilige Familie, 8500 Kortrijk, Groeningepoort 4. Guldensporenstadion Voetbal, 5749 zitplaatsen, 9399 totaal plaatsen, Kortrijk.
Hotel BellXpo Kortrijk.
Dankzij zijn gunstige ligging is Hotel Bell Expo de ideale uitvalbasis voor tal van uitstapjes zowel in de heel nabije omgeving als iets verderaf. Zowel op zakelijk, sportief, wetenschappelijk als toeristisch vlak heeft Kortrijk en omstreken dan ook heel wat te bieden.
BB Dharma Belgiƫ Kortrijk Booking.com.
Dharma ligt in het stadscentrum, op slechts 700 meter van het station van Kortrijk. Het is niet meer dan 45 rijden naar de historische binnenstad van Brugge met het beroemde Belfort. De Kortrijk Xpo bevindt zich op 25, km van het hotel.

Contacteer ons

b en b aan zee b b hotel disney b en b gent hotels in kortrijk hotel in kortrijk b en b oostende b en b amsterdam ontbijt kortrijk b en b limburg kennedy hotel kortrijk b en b hasselt b en b kust b en b ardennen